Webontwikkelaar

Een vdab opleiding

T&O Oostende

Leer efficiënt en professionele websites ontwikkelen
die voldoen aan alle webstandaarden

Waarom een vdab opleiding?

De vdab opleidingen zijn intens, degelijk en hebben maar één doel: van u een professional maken die onmiddellijk inzetbaar is bij een IT bedrijf.

T&O Oostende Nieuws

10 Mei 2012

Nu ook Front-end ontwikkelaar

Vanaf vandaag kan je ook Front-end ontwikkelaar volgen in ons centrum. De Front-end developer spitst zich meer toe op op de client-side programmatie en UI van de website.

24 Juni 2012

Responsive web design

Met de komst van allerhande mobiele toestellen - smartphones, tablets - richten we ons in de module html en css ook op Responsive web design.

In plaats van verschillende websites te maken, voor desktops én voor mobiles, maken we er slechts één en zorgen ervoor dat deze zich vanzelf aanpast aan zijn context: toestel, schermgresolutie, orientatie.

Daar komt heel wat bij kijken: je moet niet alleen rekening houden met het scherm, maar ook met de laadtijd van beelden, stylesheets en scripts. Ook scripting moet opnieuw bekeken worden want de OS van het toestel laat niet alles toe wat je op een Windows of Mac kan gebruiken.

10 Mei 2012

IT- event te Wevelgem

Op donderdag 13 december om 18u organiseert de IT-opleidingen West-Vlaanderen opnieuw een IT-event voor bedrijven. Het thema is deze keer "recrutering van IT professionals".

Interesse? contacteer dan Isabelle Beheydt

back to top